Vesi unessa

Olen oikeesti vasta muuttanut uuteen asuntoon toiseen kerrokseen,,mutta unessa asuin alakerrassa ja kun yritin avata keittiön ovev niin vesi oili noussut ihan oven eteen, suljin ja katsoin olohuoneen ikkunasta ulos,siellä ei näkynyt tuvaa,,paljon outoja ihmisiä oli unessa , asuivat siinä samassa pihapiirissä?

 

Yksi tulkinta

 • 1
  Pekka Lehtinen
  16.12.2011 - 8.12 | Permalink

  Keittiö, turvallinen ja lämmin paikka, yleensä kodin keskus. Niin se on myös ihmisen keskus unissa, sydän, jossa lämpimät tunteet asuvat. Ulkona oli oven takana vaara, tulva ja kuitenkaan ei ollut. Muutto uuteen voi virittää unimaailmaa siihen kysymykseen, tuleeko tästä koti, viihdynkö täällä – muutto on aina kuitenkin iso muutos ja kysymyksiä nousee sisimmästä, vaikka muutto olisi mieluinenkin. Kysymykset siitä, miten naapurit suhtautuvat, olenko tervetullut tähän uuteen kotiin. Vähän pelkoa sisimmässä ja kuitenkin ympäristö oli turvallinen, kun katsoi olohuoneesta, siitä huoneesta, jossa paljon oleskellaan ja vietetään aikaa – ihmisten keskellä, elämän keskellä. Onnea uuteen kotiin – siitä tuo unesi kumpusi.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>