Uskottomuus unessa

Mieheni löysi nuoremman ja kauniimman.

He ovat olleet yhdessä nyt pari kuukautta.

Näin unessa että tämä nainen itki oikealla ja vasemmalla?

Yksi tulkinta

 • 1
  Pekka Lehtinen
  29.3.2012 - 16.49 | Permalink

  Tuo unen nainen olet sinä – unesi siis viestii, että kaikki ne tunteet, joita tuohon asiaan liittyy, ovat tärkeitä tunnistaa ja hyväksyä, niitä ei siis pidä eikä saa yrittää itseltään salata ja yrittää painaa jonnekin ‘en minä välitä’ peitteen alle. On tärkeää antaa kaikkien niiden tunteiden tulla tunnistettavina esiin, jotka haluavat tulla – varmaan onkin ollut valtavasti monenlaisia tunteita. Tuollainen tapahtuma, jossa koet ehkä käsittämätöntäkin hylkäämistä, herättää paljon tunteita, vihaa, katkeruutta, surua, miksi kysymyksiä, omaa syyllisyyttäkin: missä minä tein tai toimin väärin, että noin kävi, ahdistusta, epätoivoa, hyljätyksi tulemisen tunnetta, petetyksi tulemisen tunne on voimakas, kehen voi enää koskaan luottaa, jne. Saa siis itkeä ja pitääkin, kun elämä satuttaa. Mitä yllättävämpänä tuo hylkääminen tapahtuu, sitä lujemmin se sattuu – kuin salama kirkkaalta taivaalta, ehkä et edes aavistanut mitään, ehkä sinä koit, että teillä oli hyvä suhde tai sitten sait sisimpääsi pieniä vihjeitä jo ennakkoon, että jotain ei ole kohdallaan – tunnistitko niitä silloin kuitenkaan.

  On tärkeää, että voisit puhua asiasta jollekin luotettavalle ihmiselle – tuollaisen eron läpikäynti on pitkä prosessi ja monesti vaatii jopa ammattiauttajan kanssa keskustelua, jotta oma itsetunto ja itseluottamus tervehtyy ja voi jatkaa oman elämän rakentamista eteenpäin. Voimia sinulle kriisisi keskellä.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>