Mustapukuinen nainen

Olin jossain talossa,johon tuli ihmisia .Joukossa oli edesmennyt sukulaiseni aivan mustissa vaatteissa ,hattu ja harsokin kasvojen edessä.Hän oli n.20v. nuorempi,kuin kuollessaan.Tiesin hänen olevan kuollut ja siksi menin häntä vastaan ja tervehdin.Hän vastasi ystävällisesti ja tuumasi samalla,että muka häneltä jäänyt kissa oli saanut hyvän kodin.Ajattelin koskea häntä,että oliko hän “oikea”,mutta en sitten kumminkaan.Kysyin viellä eräältä tutulta,että näitkö saman kuin minäkin ja hän myönsi,vaikka tiesi hänen kuolleen,olimme hänen jäämistöään selvittelemässä.Uni jotenkin loppui vain.mutta muistin sen heti herättyäni ja koetin etsiä unikirjasta,mutta en löytänyt mitään sinne päinkään viittaavaa selitystä.

Yksi tulkinta

 • 1
  Pekka Lehtinen
  25.8.2014 - 18.07 | Permalink

  Tuon unesi viesti lienee kahdessa kohdassa. Edesmennyt sukulaisesi liittyy sinun elämääsi jotenkin ja tuo tapahtuma 20 vuotta ennen hänen kuolemaansa voisi olla avain unen ratkaisuun ja siihen, mitä uni sinulle viestii.
  - mitä siis tapahtui edesmenneen sukulaisesi kuolemasta 20 vuotta taaksepäin; miten sinä liityt noihin tapahtumiin
  - olitte jäämistöä selvittelemässä; jotakin on jäänyt sisimmässäsi selvittämättä silloin

  Tuo tuttu vahvistaa vielä tuon asian – että unellasi on viesti.

  Vain sinä voit vain löytää oman unesi todellisen viestin ja sisällön.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>