Mieheni kanssa menemme isoon taloon

Olen nähnyt kolmena yönä peräkkäin,menemme mieheni kanssa meren rannalla olevaan omakotitaloon ja siinä on 14 huonetta.Mieheni ihmettelee koko ajan miksi niin monta huonetta pitää olla.Muistan erittäin hyvin kaikki huoneet ja mitä niissä on.Jotkut huoneet ovat ränsistyneitä ja hiukan pelottavia,mutta kaikissa huoneissa on huonekalut.Meri näkyi takapihalta ja melkein kaikki huoneet kauniita ja olen kiertänyt joka yö katsomassa niitä huoneia,mutta ränsistyneet huoneet pelottavat ja kadun aina miksi ostimme kuitenkaan näin ison talon,mutta kun näen kauniit huoneet en kadu enään.Ihmettelen miksi olen nähnyt joka yö samaa unta.Tunteita on paljon minulla kun kuljen huoneissa,jokaisen huoneen muistan tarkasti.Takapiha on ihana kun meri näkyy kirkkaana.Pelkotiloja on kuitenkin mukana.

Yksi tulkinta

 • 1
  Pekka Lehtinen
  20.10.2013 - 12.00 | Permalink

  Unesi liittynee avioliittoosi. Teillä on paljon mahdollisuuksia, paljon yhteisiä hyviä asioita, mutta myös joitakin asioita, joita ei ehkä ole käsitelty – niin miksi ei ole käsitelty? Sinä tiedät ne asiat, mikä on esteenä, ettei niissä päästä eteenpäin, eikö niistä voi puhua? Miehesi tyytyy paljon vähempään, sinä haluaisit päästä ‘onneen ja yhteisymmärrykseen’ kaikissa asioissa.

  Elämässäsi on siis paljon hyvää ja kaunista, pidä kiinni niistä, ehkä pikkuhiljaa pääsette eteenpäin niissäkin huoneissa, joita ei ole kuntoon laitettu.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>